Multimedia Gallery

Slideshow of the ribbon-cutting

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

360° Views

Main entrance and atrium of Saunders Research Building. Building is linked to School of Nursing at far end of atrium. Clinical and Translational Science Institute director's suite is located behind reception desk.

Landings on for the central staircase were designed to consist of both formal and informal meeting areas. On each floor, the staircase is flanked by a common break room and glass walled conference rooms.

The office areas were designed to both lower electricity usage and foster scientific teamwork. The open configuration brings more sunlight into the interior of the building. The low cubicles and glass walled offices were designed to promote interaction.

 

NIH Funding Acknowledgement ** Important ** All publications resulting from the utilization of CTSI resources are required to credit the CTSI grant by including the NIH FUNDING ACKNOWLEDGEMENT and must comply with the NIH Public Access Policy.